BejelentésT I S Z A R Á D
ÜDVÖZÖLJÜK TISZARÁD HONLAPJÁN

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Tiszarád Kisebbségi Önkormányzat

 

1993. évi LXXVII. törvény a nemzeti és etnikai kisebbségek jogairól

Elnök: Balogh Gyula Csaba

 

További tagok

Balogh Lóránt

Bódi Erzsébet

Boda Mihály

 

Mielött Levelet írsz Kérlek add meg az E-mail címedet, amelyet szintén nem lát senki!!!

A leveledre  diszkréten válaszolunk, amelyet szintén nem lát senki. Az olyan válaszok, amelyek a falu lakosságát érintheti, azok láthatóvá válnak, dehogy kinek a kérdésére válaszolunk az sem lesz látható!!! 

 Az egyik olvasónk azt kérdezte , hogy Igaz e, hogy iwiwen is lehet csetekni? A válasz: Igen igaz.

Az egyik olvasónk azt kérdezte , hogy Igaz e, hogy december 24ét kellett bedolgozni és hogy akkor már nem kell dolgozni?  A válsz igen igaz

Az egyik olvasónk azt kérdezte , hogy Igaz e, hogy  téliszünetben a 14 óra 20 as busz nem jön be Rádra ?? A válasz igen Igaz mert hogy szünetekben ezt a járatot kiveszik mindig.  Akit érdekel az megtudja nézni a www.startlap.hu azon belül a menetrendek menüére klikkelve.

Az egyik olvasónk azt kérdezte , hogy Igaz e, hogy a honlap szerkesztője nem ismer senkit itt Rádon?? A válasz részben igaz részben nem, őt nem ismerik a szerkesztőt, de a szerkesztő kb 4-5 embert ismer Tiszarádról :-( sajnos ez van, pedig jó lenne mindenkit ismerni) 4-5 emberrel áll kapcsolatba! De számára nem idegen a település mivel korábban itt élt 11-12  évet!! Mikor még Sanyi bácsi volt a jegyző a településen :)

Az egyik olvasónk azt kérdezte , hogy Igaz e, hogy akinek lejáratba van a lakástámogatásija, annak nem szólnak, hogy hosszabitják meg, hanme magától kell észrevennie és meghosszabitatni??  A válasz igen  igaz, aki észreveszi hogy közeleg a lejárata, az hosszabittasa meg, mert automatikusan megszüntetik, erről tavaj is beszéltek.
Üzenetküldés
E mail cim megadása kötelező

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!